Скільки коштує 101 троянда в Україні?

Букет 101 роза ассорти фото

Мабуть, це одне з найпопулярніших питань, які покупці забивають у пошукову систему, готуючись до важливої події. Урочистість має на увазі відповідний букет, тому 101 троянда – композиція, яка має особливий попит напередодні свята. Такі композиції підносять на день народження, на ювілей, з приводу освідчення в коханні, весілля, річниці, народження дитини. Квітковий подарунок значних розмірів здатний викликати захоплення та стати головною прикрасою на заході.

Скільки ж коштуватиме такий шедевр флористики як 101 троянда? Ви, напевно, здивуєтеся, дізнавшись, що немає однозначної відповіді на це запитання. І навіть якщо спитати продавця про ціну, ви почуєте додаткові запитання-уточнення: «які саме троянди вас цікавлять, який сорт?». Щоб ви могли хоча б поверхово розуміти, чому, здавалося б, однакові букети мають різну вартість, розберемося в основних нюансах.

Букет 101 біла і червона троянда фото

Букети із троянд – які вони?

Для початку варто запам’ятати, що практично в будь-якому магазині є місцеві та імпортні троянди. Перші найчастіше коштують дешевше. Проте питання ціни залежить ще й від сорту квітки. Так, наприклад, серед недорогих видів можна відзначити Ель Торо, Білуга, сезонний сорт Чорна магія. З дорогих можна зустріти такі сорти як Фрідом, Експлорер, Аква, Джамілія, Ред Наомі, Марічка, Гран Прі.

Зі збільшенням довжини стебла підвищується і вартість квітки. Таким чином, найдорожче вам обійдеться метрова троянда. Виглядає такий варіант просто надзвичайно! Можна зупинитися і на невеликому букеті з 11 високих троянд: ви підкорите прекрасну леді з першої секунди. А що вже говорити про таку пишність, як 101 метрова троянда! Це апогей розкоші та краси.

Коли емоції через край, а слів уже не вистачає, щоби виразити всю гаму почуттів, тоді говорять квіти. Шикарні букети зі 101 троянди, 201 або навіть 501 скажуть замість вас про найголовніше.

Букет із 201 червоної троянди фото

Що ще може підвищити вартість букета з троянд? Його оформлення. Крім класичної упаковки, квіти можуть бути розміщені в капелюшній коробці, кошику, ящику. Букет може бути зібраний у формі серця, символу, з літерами та числами. З троянд може бути навіть викладено цілий напис!

Ще один фактор, що впливає на ціну – фарбування бутону. Троянди можуть бути пофарбовані в синій або чорний кольори. Варто врахувати, що такий варіант потрібно замовляти наперед, за 7-10 днів до доставки.

Тепер, коли ви познайомилися з основною інформацією про ціноутворення, можна пройти у спеціальний розділ великих букетів з троянд. Або дзвоніть нашим операторам – вам швидко і професійно допоможуть підібрати найбільш підходящий вашому випадку букет.